Wednesday, December 23, 2009

B... A... ayg ker????

salam semua....

sekarang ni mood nak berbelog semakin bergedik2...
semangat akhir tahun kot..
ha..ha...

hidup aku seperti biase arrr...
balik keja memerapa dalam bilik...
bosan kan.....
tak per... redha sbb bekalan internet ada walapun lampu ijau...

malam smlm sungguh kesepian.. (sila muntah)...
tak tahu nak wat pe...
so aku dgn keras hati kaco en bie keja....
terpakse arr awk layan saya kan...

msg punya msg aku tetibe bleh tanye soklan ni....


me: b.... napeee b panggil A ngan A?? npee b tak panggil A baby ker...
(ha..ha.. sbenarnya aku teringin nak suruh dia panggil aku baby... tpi segan nak ckp..)

die: sajer jew panggil A ngan A... bler msg sng nak taip... AZAH tu pjg sgt....
(ceh... aku ingat A tu stand utk ayg ke aper... mmg tak romantik langsung.. ngis....)

me: owh.... abes kalo b tu plak stand utk ape?? b utk AZRUL ke?? ke b utk baby atau b utk huby..?
(bler aku dh geram aku tanye die plak... b tu stand utk ape.. sbb name die kan azrul.. jauh myimpang tu..)

die: A ni.. ada plak utk baby2... geli jerk... b tu singkatan utk belalang.. sng utk A tak yah susah2 taip pjg2... ringkas.... tak de maknenya b tu utk huby ke ap....
(nangis ko bler die xplain cengini rupe...)


sungguh tidak berjiwa romnatis...
ade ke patut b tu stand for belalang...
mmg arrr tu name gelaran die ngan member2 die...
tapi tak kan ngan awek pun cengini... huhh...

tapi member2 die semua tak tahu name sbenar die...
sbb ada kes ari tu aku pnh arr tanye en b ni kt member die..

aku: acit(kwn en bie).. npk tak azrul mane???
(mase ni serius aku confius nak gelar kan en b ni ape..)

acit: azrul??? sper???

aku:hmmm... (pikir jp.. tak kan aku nak ckp pakwe aku kot.. daulat sgt tu) ni... belalang mane??

acit: oo... belalang... die kat blkg.....


see...
member die pastu leh tanye en b balik....

acit: eh name ko azrul ek...

en b: a'ah.... (muka tak bersalah jew jwb)..

family en b pun tak panggil die azrul...
mak.. atok putih semua panggil die ngan name un...
even ibu aku pun dah panggil die un...
kire name azrul tu semata2 utk name kat surat beranak ngan ic je laaa...

Photobucket

4 comments:

♥z@z@♥ said...

haha..lelaki zaman skrg mmg x romantik weh..laki aku pun samer..tensen oke..kiter pompuan nak la romantik² nie kan..haha

norazah aziz said...

zaza..
betul2....

taqie said...

heheh..
alhamdulillah taqie dpt kenal yg memahami n penyayang..
tkpe2..
len kali azah tembak je die klau die wat pangai sengal..ha3..

norazah aziz said...

taqie:
he..he..
dpt yg sengal mcm ni pun dah bersyukur...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin