Wednesday, October 14, 2009

selendang vs tudung....

salam ceria semua.....



mood penulis blog memang ceria hari nie...
seceria suria di tengahari...
:Onion22::Onion23:
aku sejak 2 menjak ni memang happy... tapi tak mau laaa over sangat..
org tua2 kate kalo suka sangat nak nanges... hu..hu..
ok.. kembali ke mood biase jew...

aku tak tahu napew sekarang aku lagi senang pakai selendang...
semalam beli lagi..
dah 7 koleksi selendang aku...
aku rase senang jew nak adjust2 pakai selendang ni..
skrg tudung2 aku dah tak usik..
gi keje pon pakai selendang...
dah tak reti nak adjust2 tudung ni..
ha..ha...

semalam balik keja en bie amek lagi...
hari ni pon die hantar gi keja...
rase dah macam owg kawen plak..
ngeee... gediknya aku...
balik keja smlm gi makan dlu...
mane laa aku tak gemok.. keje makan jew..
plak2 ada tukang yg bagi sokongan moral... mmg makin bulat laaa...


gaya seorang bekas mat rempit drive... giler laju arr.. aku nak tido pon tak bleh... ishhh..


semalam gak aku gi gunting rambut...
dah tua2 ni malas dah aku nak lurus2kan rambut..(alasan)..
tapi aku rase sweet plak rambut cegini.. he..he..
senang aku nak keringkan..
sikat pon tak kusut2..
dulu en bie penah kate rambut aku ni serabut.. huhh.. sampai ati...
skrg... amek ko... pendek rambut aku.. sudah tak serabut k...
sory ea.. gambar tak bertudung aku tak de.. harap maklom..


rindunye kat die ni.. ha..ha.. gatalnye.. padahal baru jumpe tadi... siap bekpes same2 plak... janganlaaa kamo wat muka gitu... cair sayer....


aku dan dye yang same untuk gemok... ha..ha...

lambatnye lagi nak pukul 5.. warggghhhhhhhh....
tapi antara selendang ngan tudung mane yg besh???????

p/s: patut tak balik karang singgah dataran nak dating???????????????

8 comments:

imHepPie said...

tudung kot besh..susah ar nak belit2 selendang neh

norazah aziz said...

imHeppe...
he..he.. ap2 pun senang..
janji comel....

Putra Al-Maliki said...

xkisah la mane2 pun. yg ptg ttp aurat, x gitu cik azah? hehe.. =)

SCHAKEYRA said...

suka the way pakai selendang tapi sangat tak sesuwei dgn ku yang gumuk!!!ades!!

chipsmore said...

saya suka pakai tudung..shawl menampakkan muka saya boolat je..huhu

Alya Farhana said...

amboi sudah ade abe skunk...hikhihkik...wish you happy always k...
senyum sokmo...=P

adiwarnatasya said...

Aza,
Saya pun suka pakai selendang coz lagi senang...tak payah nak iron sangat...Lebih mudah dipakai dan dibentuk drpd tudung...:)

norazah aziz said...

putra:
betol2... asal kita ni menutup aurat..

SCHAKEYRA:
saya pon tembam gak... belasah jew pkai selendang ni.. he..he..

chipsmore:
awak tembam tapi comel...

ALYA:
he..he.. mood tgh bahagia.. try laa cari sorg..

adiwarnatasya:
betul2... senang dan mudah.. x perlu sentiasa iron.. he..he..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin