Thursday, November 12, 2009

rintihan hati seorang gadis...

salam semua...

gambar tuan tanah haruslaa mase makan...

lame kan aku tak hupdet belog..
serius aku mmg tak de benda nak story..
tapi aku still lagi follow blog2 lain..
tu je laa cara aku menghilangkan kebosanan teramat...

masuk jew hari dah dekat sebulan aku tak jumpe ibu ngan ayah..
rindu sangat..
dulu mase tgh kat kolej aku tak kisah sangat..
tak de laa aku terasa rindu pon..
maybe mase tu hidup aku di ceria kan oleh member2 aku..
huhh.. amat laa rindu di zaman itu..


rinduan pada zaman kegilaan begini... warghhhhhhhh..


serius aku rindu kan zaman itu..
penuh dgn kecerian..
time tu aku tak kisah pon kalo aku tak bermasej ngan en bie..
aku lagi suka bergila-gilaan ngan member2 aku...


bila keseorangan di rumah aku terdengar2 suara budak2 ni.. huhhh... siaplaa raya haji ni...


tapi sekarang...
aku sorg!!
bangun pagi terus gi keja..
selamat laa kat tempat keja aku ni still lagi ada member...
dapat laa hilangkan ketensionan aku ni...
pas kul 5 balik rumah...
sampai jew tgk dulu makanan.. ha..ha..
aku baring2 jap sambil tgk tv...
pastu mandi...
kul 9 jew dah tido...
ni laa hidup aku skrg...
see.. boring kan.. tapi aku terima jew...


huhhh... asal laaa die sibuk bebenor... benci aku...


sekarang aku dah tak mcm dulu...
en bie pun dah berubah...
aku pon tak laa kisah sangat...
sebab aku paham.. dia pun sibuk ngan tugas die..
kitaorg dah jarang msg ngan call...
bleh di kira bpew kali aku msg ngan call die dlm sehari..
tahan jew... malas nak kecoh2.. krg aku yg kena balik...
just kitaorg jumpe jew hari minggu...

minggu ni tak dapat laa aku jumpe die..
seksa weh....
sabtu ni die kena kursus kat UPM Serdang sampai hari rabu..
banyak nye hari...
malas aku nak kira..
cam lame jew...
warghh...
semoga dikau tak curang di sana k.. ni jew pesanan aku...

kepada ibu ayah..
dgr laa rintihan anakmu ini...
lame tak makan lauk besh...

...................................................,
Photobucket

3 comments:

Putra Al-Maliki said...

zaman studi n zaman keje memang jauh berbeza.. hehe..

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Meni_meniMorE said...

oit...cyg dh berjanggut aku tunggu pic konvo darimu....bile nk sent nie.....

adiwarnatasya said...

Selamat Berblog kembali...
Happy2 kan diri selalu n isi masa luang kamu sebaik mungkin:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin