Tuesday, November 17, 2009

mc'd oh mc'd..

salam semua...

muka kekayangan...


ngeh..ngeh...
aku sudah kekeyangan...
ha..ha...
tercapai juga hasrat di hati nak makan mc'd...
maklumlaa mood makan aku dah kembali normal..

just aku call jew..
suruh di antar kat tpt keja aku..
dalam kul 11 lebih mamat mc'd tu dah terpacak kat guard..
sian die..
tak memasal kena marah ngan guard..
guard ingat student yg order..
he..he..
sekali aku yg beli daa..
baru aku thu student sni tak dibenarkan membuat delivery..
sian korung..
mase aku bawak masuk mc'd tdi diaorg ngk jew...
lepas tu terus seludup masuk bilik ni..
makan senyap2..
siap bersila lagi..
student nak masuk bilik ni (pusat acess) kitaorg senyap jew..
nyum2 makan.. wat2 tak dengar diaorg tolak2 pintu tu..
ha..ha...

mula aku nak bubur mc'd...
tapiiiiiii.. kecewa beb..
bubur tak de...
apelaaa mc'd segamat ni..
bubur pon stock abes kaaa???
sedih weh..
dah laa hujan2 ni...

so aku gantikan ngan ayam mc'd.. nyum2..
janji belakang ada mc'd kan....
jom layan mc'd..
ha..ha...

tengok... banyak tak??? ha..ha... ni memang lepaskan geram kat abang kantin.. tahu laa dah nak cuti sklh.. lauk mcm nak tak de jew...

kak fiza oder haapy meal..
ha..ha... nak mainan die kate...

dapat laa mainan ni... benda ntah.. harap2 anas suka.. he..he...


pastu kat set happy meal ni dapat free corn flakes... owh sangat baik hati.. boleh makan time nak balik nty.. ha..ha..


aku plak amek set double cheese burger... sungguh nikmat kau.. nyum2....


disebabkan bubur tak de so aku gantikan ngan menu nie.. mane best makan ckit sangat... aku harus makan banyak dgn situasi sedih yg melanda ni.. ha..ha..

tapi yg tak bestnye..
abang tu lupa nak bagi straw...
terpakse laa aku minum mcm tu..
rakus taw aku minum...
kentang pon lembik jew..
hu..hu..
bedal jew laaa...
alih2.. aku yg tak abes makan...


ni laaa akibatnya.. TAMAK HALOBAAA... tak abes weh... ayam tak makan lagi ni... kak fiza abes dah burger die...


alamak.. pic terbalik plak.. lantak arr.. lagi seketul tu tak larat aku nak makan.. simpan arrr.. kul 3 krg makan balik.. ha..ha...

sudah kenyang.. tapi mata plak mau tido... apakah???
sejuk2 begini..
ape2 pon haruslah aku bekerja...
ho..ho...

SEKIAN,...




11 comments:

♥z@z@♥ said...

sALAM MENINGGALKAN JEJAK..THANX BECOME MY FOLLOWER..WINK²

Fatehah A. said...

amboi makan x igt aku

norazah aziz said...

teah:
makan pizza jew aku ingat ko..
lame tak makan pizza ngan ko..
windu weh...

nUr sYaZwAnI said...

aku ko x windu kew??

norazah aziz said...

wanie:
semua owg aku rindu...
tahu x??? busan seh hdup sorg2 x de member nk uhaha..
tetibe ingat taupik... ha..ha..

~Am Sya~ said...

x acila...nape student xleh order lak??

seb bek zmn blaj dolu bleh je order~

=)




^SyASyA^

~Am Sya~ said...

x acila...nape student xleh order lak??

seb bek zmn blaj dolu bleh je order~

=)




^SyASyA^

norazah aziz said...

am Sya...
pengetua yg tak bagi diaorg order..
sian kan.....
outing jew laa baru bleh makan...

fndrocka said...

entri makan-makan ni yang buat aku takleh tahan ni

suraya said...

haruslah bg kat ai ayam yg x habis 2... huhu

pak long said...

salam..
oder jangan tak oder...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin