Wednesday, May 6, 2009

aku sedih giler.....

:Onion47: ni khas utk sape2 yg terasa.. mesti org tu tension apabila beliau membaca entry2 aku.. wawawah.. knp tension??? terasa eaa... knp terasa??? lu pikir laaa sdiri... ha..ha...

sekejap je aku rasa hari ni dah baransur.. dah hari rabu balik... sejak aku praktikal ni hari2 aku melalui benda yg lebih kurang sama...

cthnye, pagi2 bler en ayah htr mesti aku salam pn ibu dlu.. and then pn ibu kiss my pipi yg di penuhi jerawat ni...

pastu bler spi pjbt yg bertingkat 4 ni... mesti aku salam en ayah gak.. kalo aku dah bersuami mesti aku salam en suami plak ek.. he..he... (ika jgn senyum2 dikuti roomate aku)

otw aku nak gi pjbt mesti aku lihat situasi yg sama mcm hari2 berikutnya.. hari2 aku akn tgk budak2 sekolah nak g sklh.. ada yg tggu bas kat tepi2 jalan... ada yg ayah htr.. ada mak htr.. ada tu si ayah atr anak die hanya naik basikal jer... jalan pun agak sesak..

pastu pjbt aku ni dekat dgn sekolah budak yg OKU.. so cute cara diaorang ni... lagi cerdik.. bleh babai lgi..

pastu dekat plak ngan taska.. selalu laa aku ni terserempak ngan baby2 yg nyenyak tido lgi.. cutenye...

spi ofis naik lif sorang2.. dan pkiran nakal aku mula berpkir.. bayangkan kalo lif ni tibe berhenti and then gelap... x pon buka je pintu lif ada momok... hu..hu.. hope x kan berlaku.. takot..

spi pjbt mesti en ismam tgur aku dan aku pun senyum balik arr.. pastu tu dok kat krusi pusing2... pusing2 spi pening and pakcik htr surat khabar dtg bgi surat khabar.. aku org first bce dlu...

masa nak balik plak... aku masih keliru dgn tambang bas sbenar??? adakah 2.00, 1.90, 1.80.. mungkin ikut tahap kecomelan waktu tu kot... agak tdk adil sbb aku ni x comel..

2 comments:

nUr said...

aku pun melalui jalan yg sama setiap hari..
bosan sunguh

norazah aziz said...

he..he..
kalo bosan cari arr skandal2..
leh melalui jalan yg lain..
keh..keh..
gurau2...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin