Monday, May 4, 2009

perbezaan antara aku dan dia...

:Rabbit18:serius aku x suke time kerja... knp???
sbb aku rindukan time belajar mase kat kolej dlu...
masa kat kolej x de laa penat sangat berbanding time keje ni..
even x de keja aku blh balik hostel dan tidur.. tpi kat cni kalo x de keja aku tetap kena wat2 ada keje...
time keje je balik kena naik bas... wargh... tu nasib kalo naik bas jengka blh spi umah kol 6.. kalo lambat tpaksa aku tggu bas hji awang kul 6... spi umah dkt kul 7... tpi kalo kat kolej blik hanya terpaksa naik lif tangga ke aras 3 dgn hati yg tenang...
time kat kolej time lapar je blh gi tenuk bile2 mse tpi kalo time x de clazz la... tpi kat cni lapor pun aku wat2 muka kurus... hu..hu..
pe lgi ek.. kat tpt keja x boleh ponteng dan kena bgn awal... pgi2 bgun otak aku slalu pkir 'kan best boleh ponteng'.. tpi kalo kat kolej.. hurmm boleh bgun lewat... 'hari ni aku sgugut blh ponteng..' tpi kat cni walaupun aku sgugut wat2 muka suci jer...
pe lgi ek.. tu je yg aku dpt pkir...
tpi yg bestnye time praktikal ni duit mmg save arrr... hari2 aku hanya kluarkan 2rggt je..
mkan pun hari2 best... pn ibu masak.. he..he.. hri ni aku nak makan udang masak petai.. pn..ibu.. plzzzzzzzz..!!!

2 comments:

Bleeding Heart said...

time keje kire r bp kali ko bleh ponteng...0 ok...

norazah aziz said...

hu..hu..
aku x pnh ponteng ag....
asyik org ke2 je dtg dlm opis ni...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin