Friday, May 8, 2009

Pengalaman baru aku...

a'kum........
hari ni kembali bkerja semula stelah smalam aku bercuti dgn damai...
just aku nak kongsi kan satu pengalaman yg mmg aku rasa manis bgi ku..
td aku baru balik dri mahkamah seksyen... untung jgk aku pratikal dkt cni... walaupun aku rasa course yg aku amik x de kena mgena tpi ilmu yg aku dpt amat bernilai.. tdi pn.zaillah sje2 je ajak aku,ana ngan kak ayu ikut die g mahkamah sbb ada kes.. dgn rela ati aku pon follow je... bler lgi aku nak jejak mahkamah kan.. he..he.. agak teruja.. aku tgk mahkamah ni hanya dri luar je sebelum ni.. ingat kan x de org... bler masuk jer... mmg pengalaman bru laaa... aku terserempak ngan lawyer2 yg mcm2 perwatakan... jumpe polis2... dan mase nak gi toilet agak takut laa sbb sebelah toilet tu lokap.. dan aku dpt lihat someone guy berbaju purple di dalam besi lokap memandang aku.. prghh muka mmg takut abes arrr... pastu aku nampak 5 org pesalah berbaju oren yg bergari lalu dpn aku.. he..he.. mmg pengalaman baru bgi aku.. muka pesalah tu mmg seram arrr... polis tu tarik jer die jalan.. he..he.. takot... muka2 polis mmg menakutkan... misai2 diorang mmg lentik.. serius aku teruja.. lantak arrr org nak kata aku jakun.. mmg aku jakun..

ps: staff perempuan kat opis ni ada yg memuji kejelitaan pensyarah kesayangan ramai iaitu pn.pah... he..he...

4 comments:

• ROOZU • said...

seram wo kalau tetibe kne terkam dgn mereka yg bersalah tu~!
huhuhu~!

Nur atikah bt Sebaik said...

ni ape cerr ni?
oo nk bodek puan pah erk?
puan,saye nk gak 4.00..hehehe..

SfKn said...

apa plak kena mengena I dgn praktikal u ni? mana dorang nampak muka i yg jelita ni? muskil..muskil...

norazah aziz said...

pn..
sya telah membawa virus memblog kat opis ni..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin