Saturday, May 9, 2009

share utk saje2...

entry ni aku saje2 nak tulis just utk kenang zaman2 di awal kemunculan group kalo wat album sure x laku.. he..he...

tpi serius arr kalo aku kenang memang aku akn gelak sorang2.. he..he... hope rakan2 yg terasa tu jgn terasa ek... sory2 awl2...

ni just nak share pic semasa awl2 kemunculan geng2 aku ni...

muka masing2 mmg jauh berbeza ngan skrg.. keh..keh... ye laa dlu x reti nak wat make over...


ni muka aku zaman2 x matang.. he..he.. gler sempoi gi hang out.. tpi ni laa first time kuar ramai2.. mmg happy gler2... camera hp pon x clear.. keh..keh... pic di ambil pd awal thun 2007..



pic ni amik mase paper last exam mase sem 1 kot.. aku pon lupa... yg aku ingat paper bi.. muka mmg suci abes.. keh..keh.. siler fokus pada si sakura.. time aku ngan die slim river lgi.. ha..haa..



pic ni mmg sempoi abes.. he..he... muka mmg x matang langsung lgi2 si tdung hitam tu.. wa..wa.. tpi skrg dah matang dah.. si mokgu time ni mmg dah kire paling vogue arr mse tu.. tpi skrg die laa pujaan ramai.. mmg cute gler2..


harap tulisan x cantek jgn marah aku.. he..he.. gurau2 jer ek.. ni laaa first time aku kuar ngan die.. time ni die blum jdi roomate aku.. mse ni zaman jual mahal die x nak pkai spek mata.. ha..ha.. siler2 fokus tahap sempoian beliau...

tu laa time muka2 ntah ape2... gi jalan2 pon biase2 jer.. he..he.. tpi itu dlu.. sekarang kira dah matang arr..

daku telah upload pic zaman2 kegemilangan plak... siler2 fokus tahap kecoveran..


ni muka2 cover cun kamiorg.. he..he.. mse ni mmg vogue gler.. dah rase mcm ratu cantek arr.. baju aku atas tajaan makcik aku.. beli x mampu.. wa..wa...


bersama roomate ksayangan aku jer.. fokus2 tahap make up yg telah di make over oleh si comel mokgu.. wa..wa..


pic di ambil mse berbuka satu clazz kat padang.. erkk kenyang.. tgk tahap ke matangan.. ha..ha.. mmg mse ni dah pdi bergaya... wa..wa...



aku dan sang sakura mmg byk perubahan.. perubahan mmg x di nafikan.. ha..ha.. time ni aku dah x slim river..

dan mase ni kami org tgh tggu waktu berbuka.. perbandingan pic2 dlu dan skrg mmg byk perubahan dri tahap pergayaan biler bergambar.. ha..ha..

so kepada rakan2 kesayangan aku... bler tgk pic2 tu ingat laa aku ea... mesti teringat zaman2 kedaifan mse mula2 nak matang.. ha..ha...

4 comments:

Nur atikah bt Sebaik said...

mcmkurenggggg lagi sorang jeeee..

hahaahaha..

noty ye kamu..

mane pic GM??

hahahahaha

Bleeding Heart said...

tidak!!!!!!!!!!!!!!!!
zaman gelap aku muncul kembali disini!!!
wahahaha

norazah aziz said...

GM!!!!
siape tu???? geng2 aku tlg jwp...

nUr said...

aku xnak ingat gm ag..

rindu r time dulu2...

frens 4 eva..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin