Wednesday, July 22, 2009

AHAD YANG BESH...

salam semua...

hurmmm bosan nyer...
tak thu nak wat pe..
data tgh migrate...
bler laaa nak siap...
nak wat jadual waktu tak boleh sbb data byk salah..
so kena laaa aku redo mkn gaji bute..
ha..ha...


hari ahad ari tu gi dating..
ngeee...:Onion20:besh2..
aku gi muar je..
pgi aku btolak dari rmh kol 9...
mula gi ngan spupu aku...
pastu tu sggah sagil amek adik die yg lelaki sbb die thu jalan dekat ikut bukit gambir...
wa..wa... semangat aku drive nak jumpe en bie...

sampai muor dlm kul 11 lebih...
gi umah en bie jap amek die..
pastu gi jalan2...
gi buang duit.. karaoke... aku malu nak nyanyi sbb tak pdai nyanyi..
aku nyanyi ngan geng aku dlu jer sbb tak perlu cover cun..
yg best lepak tanjong.. ( tempat cter sutun tu )...
amek angin sambil manje2.. keh..keh..
besh2...
tgk monyet sambil mkn aiskrim...
besh2...

pastu dlm kol 4 balik..
htr sepupu aku dlu...
sblum tu sggah tangkak gi mkn jap..
sampai sagil dlm kul 5 lebih..
kul 6 balik smula kg..
drive sorg2...
spjg drive senyum je...
ha..ha...

dan bler time malam aku tido ngan nyenyak sbb penat...
syhhhh jgn bgi thu my ibu aku gi dating... die tak thu... ha..ha..

3 comments:

imheppie said...

makcikkkkk!!!!!!
tgk nih anak makcik gi dating...
hik3...

norazah aziz said...

ngeeeeee...
jgn laaa imheppie ngadu2 ngan mak sye..
he..he..

RakBaju said...

hai there!

Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin