Thursday, July 9, 2009

aku mghantui diri sdiri..

:Rabbit50:.. hu..hu.. aku tak thu nak wat pe dah... benda ni dah smmgu jdi.. name je keje tpi... bler laaa system ni nak ade.. aku dah risau dah... org lain semua dah clear dah.. tggal aku je blom start ape2 nye... wa..wa...:Onion51:.. risau melande diri aku ni... nnt bler dah ada sistem sure keje aku melambak2.... report pon aku tak thu nak tulis aperrrrrr.. walaupon tak wat aper2, aku rase pggang aku mcm nak meletop jer... asyik duduk jer..:Rabbit15: .. abes dah cter nur kasih aku tgk tpi tetap byk mse terluang.. wa..wa... nak balik umah mmg tak patot kan.. aku nak jdi pekerja yg gemilang dan terbilang... ngeh..ngeh.. puas dah aku merayau2 satu sekolah ni.. aku ingat nak gi library nak bce buku.. :Onion70:.. keh..keh.. mse sekolah dlu liat aku ni nak gi library.. rindu gak aku nak gi ziarah tpt tu... cari pot besh pastu tido...:Angel13:.. keh..keh.. tak pon cri novel yg feeling2 ker... tpi pot baring plak tak de... ngeh..ngeh.. pe laaa aku ni... mmg tak boleh di contohi langsung...

semalam balik aku dah try drive keta.. besh2... tpi aku ni hati kecik.. penakot... hope cepat2 laaa aku ni cekap..:Rabbit30:.. bleh aku gi dating2 sdiri.. ngeh..ngeh.. si x roomate aku tu ajak lepak2 ngan die.. nnt laaa aku set kan date nak dating ngan x roomate.. lame gak aku tak kuar jalan2 ngan minah tu.. mesti gempak :Angel14:... dua2 kepala gler2 kan.. tak thu laaa jdi ape nnti.. yg pasti minah tu nak blanje pizza... tu aku nak dgr sgt2.. ngeh..ngeh..

2 comments:

Nur Fatehah said...

hotak lu....

norazah aziz said...

jgn laaa marah2 roomate...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin