Wednesday, July 8, 2009

bekas2 roomate...

kebosanan melanda kembali... tu pasal abes blog aku ni aku tukar2.. tpi bler tgk cam poyo laa plak... lantak arrrr.. malas daku nak edit2 balik... ngeeeee..

so hri ni aku nak wat entry pasal roomate.. ngeee..:White02:.. teruja ni aku nak cter pasal bekas2 roomate aku.. sbenarnya aku tak penah duk asrama.. so dpt roomate ni start mse kat PLKN.. nice jgk ada roomate ni.. mase kat plkn satu blek ada 8.. tpi tertambah sorg ssb yg sorg tu asyik kena kaco je so die pon berpindah kat blek kitaorng... blek aku mase tu paling depan so sng laaa kalo ad pe2 masalah kitaorg just jerit je.. cth ayat: cikgggggggguuuuuuuuu... emaaa kenaaaa kocccccccooooooo lagiiiiiiii... dieeeeeeee pengsannnnnnnn... beeeerrraaaattt nakkk angkaaaaat... seriau tak?? ngeee.. mule dok mmg seram.. tpi dak 3 bulan benda yg same je aku pon biase je laaa... aku tak thu antara budak ni sje2 pengsan atau mmg pengsan.. pelik aku..:White23:.. mase kat plkn roomate paling rapat Azlin.. die de kembar tpi die sorg je yg dapat plkn.. die ketua kump charlie.. bangga tak katil aku sbelah ketua charlie.. pe2 aku bleh ngelat.. cth ayat: Lin aku rasa spjg kat plkn ni ko jgn sruh aku pasang bendera, bace kn doa, bce ikrar eaa.. aku segan arrr... bagus tak aku.. dah spjg 3 bulan tu aku sorang je tak penah pasang bendera, bce doa ngan bce ikrar.. ngeee:Devil05:.. tpi tu laaa.. lame aku tak jumpe lin ni.. die belajar kat melaka.. hope ko bce laaa blog aku ni ek..

roomate ke2 plak ema.. orgnye kecik jer... tpi tua sthn dri aku.. mase ni aku dah study kat kptm kuantan.. die amik business.. aku suke roomate ngan die.. matang.. aku tak penah pon ada masalah ngan die... kalo aku ada problem senang nak mintak tolong... rindu jgk ngan si ema ni.. selalu jgk aku msg2 ngan die...

roomate ke3 plak.... hurrrrrrmmm.. mcm2 hal bdak ni... memory tak akan ku lupe.. nampak je cm tu tpi... wa.wa.. takot byk... ekekek..:Onion32:.. sory ea roomate yg di tuju khas kpd tulisan mmg x kan cantek... ekeke... aku start roomate ngan die mse sem2 kot.. mule2 tu mcm senyap2 ckit lame dua2 jdi sengal... mse mula die roomate ngan aku brg2 make up die bedak baby je.. bler dah roomate ngan aku lengkap.. ckp je... maskara... celak... yg tak de pelentik tu je.. sbb die takot... he..he.. die ni kdg moody gak.. tpi aku tak kesah pon.. semua org ada.. tpi satu hari yg malam gelita, die moody.. bler aku tgk die moody aku gi laaa blek sakura... lepak ctu.. tup..tup.. lektrik tak de.. ape lgi gelap laaa semua aras.. pastu dari jauh tibe2 aku dgr sore org jln yg kuat dan bunyi pintu terhempas... bunyi jalan smkin hampir dah tibe2 pintu blek sakura terbuka ngan kuat... rupenye2 si roomate aku dahhhh.. he..he.. aku nak tergelak pon ada time tu.. moody2 pon takot.. ngeh..ngeh.. bler time lektrik dah ada balik dgn slamber die masuk bilik balik... sambung moody... pastu aku ngan si sakura.. menie serius berair mata gelak... tpi tu laaaa memory aku ngan die..

byk sbarnye nak cter.. tpi tengkok dah lenguh2... ngeeeee...:Onion19:

7 comments:

Nur Fatehah said...

xsker bace...
xnak komen...
xnak2!!!!

norazah aziz said...

ngeeeeee..
jgn marah wei
ko gak sruh update kan

Nur atikah bt Sebaik said...

hahha...same la..ak teringin gak naikkan bendera and wat mcm2..tp segan menguasai dirii..huhuh..

charlie?
no charlie..

im here stand for alfa

Nur atikah bt Sebaik said...

teah tu buang tebiat ke?
wakakkaak

norazah aziz said...

charliiiee..
go charlieee..

blog vacío..^__^ said...

dok dgn roommate ni memang best.. tp x best bler ada yg x sekepala.. ahakz..

norazah aziz said...

betol tu blog vacio..
tpi lega sbb dpt roomate yg hapening..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin