Thursday, July 30, 2009

"ape yang besh tentang die..."

salam...

aku tak thu nape aku bleh wat entry pasal ni... la..la...
bior laaa.. suka hati saya laaa sbb belog saya kan..
sape yang agak2 geli nak bace entry ni tak perlu bace pon tak pe.. he..he..

berbalik pada tajok entry aku kali ni...
"ape yang besh tentang die..."
die tu references pada en bie aku laaa..

aku ni pon tak tahu ap dah jadi ngan aku ni...
sejak duduk dekat2 ni makin angau plak.."pn ibu tolong sekeh anak kamo yg makin serius tahap angau die ni.."
asyik dating je... syhhhh ibu aku tak thu pon aku dating...

sejak duduk kampung ni adalah dah 4kali aku gi muar jumpe die..
hebat kan.. keh..keh..

so ape yang besh tantang die ni...

aku suka die sbb die layan aku baik jer...
pastu die ni kelakar.. kari berapi gak aku ni dgr lawak die nie.. sakit kepala aku dgr lawak sengal die.. he..he..
pastu pandai main gitar... eceh.. hari tu jumpe die main gitar depan aku sambil nyanyi2.. perghh aku tak leh pandang mata die... mcm ada kuasa ultraman yg dah ada kuasa balik...
aku suka die sbb die layan atok die pon baik jer.. hormat kepada org2 tua..
aku suke die sbb die tak kedekut.. he..he.. ada makne tu..
aku suka bau minyak wangi die..
aku suka die sbb kalo aku yg drive die yg tolong on kan signal..
aku suka tgk die layan adik2 die.. sweet jer...
aku suka die sbb die layan aku lembut jer.. ( ni time tak gado k)...
aku suka tgk die jolok buah rambutan.. he..he..
aku suka tgk die mkn.. tpi yg tak besh die tak kuat makan cam aku..
aku suka tgk die sikat rambut..

banyak sebenarnya aku suka pasal mamat ni.. tpi aku segan nak tulis byk2.. karang mcm poyo plak kan..

hari tu aku gi umah die.. so jumpa laa ngan mak die.. terkejut aku tgk mak die.. muda gler.. bler die duduk sebelah mmg tak de gaya mak ngan anak langsung..
nak2 die ni pon wat2 lawak bengong ngan mak die tu... langsung tak mcm mak ngan anak..
adik2 die pon ok.. cume abg die ni muka serius jer...

so kepada en bie... selamat menjadi pakcik yg baik... he..he.. pak ngah yek.. mesti comel muka anak sedara die ni nnt.. adik die yg pompuan tu tgh tggu mase je nak bersalin..

so ni je laaa entry aku kali nie..

2 comments:

Nur Fatehah said...

ee gatalnye anak dara ni umo blum 21 lg la..

hahaha...

Meni_meniMorE said...

orang tue jolok buah rambutan pon ko bleh terpikat.....pelik!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin