Tuesday, August 18, 2009

@#$%#%&^$

salam happy...

aku tak thu laaa aku bleh bertahan tak ngan keje aku skrg ni...
bosan tahap maksima..
rase mcm makan gaji bute jer...
salah aku ke???

semalam husna fasi dari JB call...
just borak2 and try tanye system die...
die ckp system die mcm ###**&*@#..
terumbang ambing... ho..ho..

aku ni dah naik bebal dah layan system ni..
bukan nak kutuk tpi.....
bler aku htr problem kat helpdesk diorg mcm tak layan...
so aku ni tak thu nak wat ap2...
dah byk kali aku htr data baru tpi diorg tak update jgk..
sampai bler???
hu..hu.. mcm dah putus asa jew...

smlm start dah wat class pgenalan ngan cikgu2...
mmg kelam kabut..
sbb ramai tak boleh log in..
problem kat pop up blocker..
bler dah setting tak boleh jgk..
so amek jalan senang aku masuk kan jer sbagai admin and then aku sruh set kan password sdiri..
hu..hu..
sedih2..

byk lgi menda yg kelam kabut pasal system ni..
malas aku nak ingat..
aku dah pening...
tapi...
hidup perlu di teruskan..
mungkin ini cabaran utk aku..

sejak aku dok bermaustatin ngan atok nie aku rase sunyi sgt2...
aku rase tak bebas...
balik keje sampai umh dekat kol 6...
lepak2 kjap dlm blik.. makan semua...
kol 7 mandi.. solat...
lipat2 baju..
pastu????
aku tak thu nak wat pe dah...
nak negok tv sure laa atok aku tgh negok...
aku???
dok laaa kat blek sorg2...
perkara yg aku rase kat kolej aku malas wat aku dah wat kat umah ni.. gosok baju stok sampai smmgu.. hu..hu..
gler tahap boring aku..
nak msg mamat tu... die bz...
so kol 10 je daku dah tido..
bgun pagi.. siap2 gi keje..
pastu kat tpt keje wat2 sengal... hu..hu..
bler mase dah time kol 5 terus balik umah..
dan mula kan balik rutin harian..
wargh... benggong dah nie...

:Rabbit14::Rabbit15::Rabbit17::Rabbit07: :Rabbit32:..:Rabbit51::Rabbit43::Rabbit24:

2 comments:

asna cute said...

cube la sesuatu yg lain..
ha... cuba memasak pandai x?
heheh

kalau dah pandai hemmm cube ajak atok borak2 hehe =))

norazah aziz said...

asna cute:
atok sye x mesra rakyat laa.. sya nak usik2 brg2 kat umah pon takot..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin