Thursday, February 12, 2009

aku nak komen gak..

so mggu ni aku x jd balik ke rumah halaman atas sbb yg x dpt di elakn (sbenarnye bleh sgt)..
agak kecewa sbenarnye... ye laaa aku dah berkobar2 nak balik.. lame dah x makan masakn pn ibu daku yg sedap sgt2 even pn ibu wat goreng ikn bilis jer.. smmgnya aku mmg rindu gler2 kat pn ibu.. hu..hu.. nak wat cmner.. terima jer sbagai dogaan... he..he..
semalam aku ngan mokgu9 n roomate daku g tgk KPTM IDOL.. so aku agak teruja la jgk kn.. x sangke kolej ku bleh wat event mcm ni.. dan yg msuk tu pun not bad.. agak berbakat dan diaowg x over pun cume dak2 laki tu jer over sgt2.. juri2 pun dah rase mcm si akak ogy punyer kritikan jer.. bler ku tenung bru ku sedar si jalil rupenya yg kritik.. agak klakar la...he..he..cume aku skrg agak :Angel07: ehem2 ngan abg seroja tu.. (ahaks).. pergh mmg aku terpikat abes laa ngan gaya di nyanyi.. dari dulu masa die nyanyi lagu seroja g aku dah angau ngan die.. x per aku simpan dlm hati jer.. he..he..

so mlm ni aku malaz laa nak gi... sbb sok ada quizzz... so aku wish kat aku selamat study...

1 comment:

Nur atikah bt Sebaik said...

bley tahan gak ko nyer merapu nieh..
babab bUNTUT tu kang..
hoooo..bth abe A (ukn name sbnr nk x??)heee...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin