Sunday, February 15, 2009

pagi yg indah...

pagi td dlm kul 4.30pg en sincan call daku.. ngeee.. segan aku nak jwb dgn suara yg agak2 seksi dri lamunan tido ni..
rindu gler daku ngan en sincan ni... daku pun x ingat daku borak ape ngan en sincan.. borak agak lame gak laaa.. hilang ngantok aku ni..
lepas jer bgayut en sincan ajak msg jap... daku msg jer laaa... aku sruh die nyanyi lgu utk aku tpi en sincan x nak... pagi2 suara die x sedap.. (die ckp)..
tpi en sincan promise nak nyanyi mlm ni utk aku.. ngeee.. ( ika u jgn jelezzzzz k..) la..la..
mse msg en sincan siap wat magic untuk aku lgi... walaupun jauh magic die tetap jdi.. he..he..
ni yg daku jelezzz ni.. mane die bljar wat2 magic jarak jauh.. (ika.. my bie pdi wat magic tau)..
so dalam kul 5.30pg mata aku pun dah start kuyu balik.. so sbung tido balik.. tibe2 en sincan msg bg pic msg ada bunga rose lgi.. la..la.. sukenyer aku...
walaupun just msg bgambar jer aku tetap tharu.. even en sincan agak2 rmantik gak laa bgi2 bunga wlaupun x real... ngeee...
tpi mlm ni jji tetap daku tuntut...

2 comments:

Nur atikah bt Sebaik said...

iyelahh..
nok wat gano..
ak ni bersuamikan ustaz..
so ketat la skit nok smbt valntne..
b ak pndai wat magic ngan care gni:
"xpyh kite smbt valentine tu..xelok taw syg..kite kene tau tu sume barat..bla..bla..bla..bla..bla"
MAGIC KAN????
SMPAI KESUDAH DOK BEBEL JERKK

norazah aziz said...

alalaaaa...
so masih merajuk manje la ni...
hope ko sabar jer k..
mane thu nnt mr.tembam wat suprise utk ko ke...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin