Monday, February 16, 2009

RUMUSAN HARI2 MENDATANG...

:Onion29: malam ni confirm aku benggong jap.... x pun aku jd seorg yg keliru dgn arah tuju hidup... waaaaaaaa... mlm ni aku kna wat power point utk present sok... satu benda pun x cari lgi... dah laa aku ni truma nak ckp dpn owg2 ramai ni... hu..hu... mencabar sgguh aku nak mghabiskan sesi pembelajaran ni... mggu ni aku mmg bz arrr.. dgn test TMK rabu ni... dgn blog utk public speaking lg... assgmt INK lgi... dan lgi...dan lgi... bla...bla... ha... stu lgi... nak settle kn pasal praktikal lgi...
so daku bercadang utk balik mggu ni.. ngeeeee... x sabar weiii... balik naik bas jer kot... nak sruh abe htr jauh.. ngeeeee... dan aku sudah npk cahaya kesibukan utk mggu dpn dan berikutnya... seperti:

1) seminar usahawan dgn dak sebelah dinding ni...
2) seminar kerjaya subjek INK
3) parti blok aku ni.. (baju tema daku x beli lg)
4) ekspo subjek PPN (aku jd AJK makanan)

:Onion42: amat mencabar utk aku lalui...
dan lupekn seketika pasal L.O.V.E....!!!!:Rabbit24:

2 comments:

Nur atikah bt Sebaik said...

yeah..
ak sokong ko..
ak pn sdg lalui perkara yg sama dlm hdp ni..
cakitnyer..
luluh jari ku ni tuk taip mcm2..
kate wonderpet"yg penting adlh kerjasama"...
bkn lpkn ttg love tp pause kn dlu..
ehee..
xmo cedey..
ak de stockkkk..

norazah aziz said...

to miss one drop bdrop2:
aku tanyer sper x bg thu pun..
rahsia2...
yes.. what is important???
teamwork... ngeeeeeeee..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin