Tuesday, February 17, 2009

heart...

:Onion12:aku bru jer dpat msg dri en sincan.. ntah laa skrg aku rase lain sgt ngan die... start awal bulan hri tu.. ape jew yg aku wat ade jer yg die x puas hati.. even masalah kecik jer.. kadang aku rasa tension sgt2... tpi aku accept jer ssb aku pkir die mmg patut amik berat pasal aku.. aku pun x kesah laaa... tpi ape yg aku wat ade jer yg mbuatkan die x puas hati... susah ek nak puaskan hati org ni.. kadang aku rindu zaman2 single aku dlu.. mesti cik alia bhgia skrg kan... mmg die dah brubah tpi die ckp aku yg berubah.. aku cuba brubah mcm yg die nak tpi aku tetap mcm yg die kenal... susah sgt ker die nak pcaya kat aku... ntah laaa... pn ibu pun perasan prubahan aku skrg... skeras2nya aku ckp TIDAK kat pn ibu sbb aku nak jaga hati die...tapi perasaan aku tetap sama...forever and ever...

3 comments:

Nur atikah bt Sebaik said...

ko tak berubah..
cm yg berubah is single or couple..t je yg berubah..

bese la lelaki..
de sbb dye wat gitu..
tp kne igt lor,,kesabaran kite ade tahap..

Nur atikah bt Sebaik said...

leya tu mmg bahgia sokmo..
but kite xleh judge org dr luar beb!
kne igt, kdg2 ade derita yg di sembunyikan di sebalik wajah yang sejelita mcm aku ni.ahakz:)

juz wanna cheer u up la..
smile..

Alya Farhana said...

hahaha...aik ika perli ak nmpak..
xpe3 x kisah pon..ye lar 2 azah ak nmpak jerk bahagia sokmo..
tp dlm ati "biar la rahsia"..hahahahaha..x pe nant dah lame ok la 2..
wat mse nie i'm hapy with my life..
SINGLE LG BESH..
(wat mse nie la..)ha4..
jngn pk sngt..
wat pening pale jerk..
de jodoh ade la kan..
"pompuan baek tok laki yg baek"..
ha!
kan dah start ceramah dh ak nie..
hahaha..dah jngn sedey2...
ingat skit pesanan k.lia nie..=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin