Tuesday, February 10, 2009

geram tahap....

:Onion46:sekarang aku rasa seperti nak membebel sgt2... aku geram betul kat stu group ni... tpi diaowg ni dah tua2... aku pggl diaowg geng owg tua.. padan muka.. mmg bajet mcm muda laa tu.. tpi x pasan dah tua.. geng2 ni aku slalu jumpa kat kdi mkan kgemaran rmi smua owg (ye ker) aka kdi anj**** tutttttttttttt.. mesti jumpe mmg waktu yg sama.. agaknyer diaowg punyer time mkn same ngan time mkn kitaowg kot.. x de can lgsung aku nak jumpe muka2 lain.. eeeeeeeeeeee myampah btol.. hari2 muka diawg... bosaaaaaaaaaaaaannnn siot.. agaknyer diaowg bosan x jumpa geng2 aku yg smuanyer dri lahiriah mmg cantek2 belakaaa.... aku mmg geram dari dlu lgi kat geng2 owg tua ni sbb satu hari dlu mase tu agak pgi yg cerah... aku mcm biasa laaa duk kat port cantek aku tu.. mmg agak silau waktu tu.. maklum laaa sinaran pgi yg indah agak mganggu plihatan aku utk mkn n.standart.. so aku pun sruhlaaa member aku aka tulisan x cantek tu betulkn payung yg siap ada di kdi itu.. kira agak selesa laaa aku menjamu selera... tup..tuppp.... tibe2 dtg laaaa geng2 owg tua ni.... (agak lbt diaowg tua tu dtg).. diaowg duk dpn... kitaowg pun wat2 laaa muka biasa kn.. dah smmgnya geng2 aku ni cute2 belakaa so x yah laaa kitaowg nak control2 ayu mkn plak... tibe2 aku rasa aku x nmpk dah mkanan yg aku mkn td... KENAPA??? aku rasa silau yg amaaaaaaaaat sggggggtttttttt.. owh... rupenya2 salah sorg geng2 owg tua sdah mgubah sdikit kdudukan payung.. (sbnarnya bkn ckit tpii bykkkk) aku sabar jer.. tpi aku pdang jer muka salah sowg tu.. sjer nak tgkkannnn... walaupun silau aku leh npk ag muka owg tua tu.... alih2 owg tua yg alihkan payung tu leh ckp alaaaa dah hitam tu hitam gak.. pergh.. kgeraman yg amat geram aku dgr... isssssssssshhhhh.. aku x kisah pun kulit muka aku ni gelapp tpi yg pastiiii ko tu lg gelap lg aku... yg ko tibe2 nak sound naper... aku x kecoh pun ko nak mgubahkan kdudukan payung tu sbb aku tahu pyung tu bkn aku punyer... eeeeeeee.. sakit hati aku tgk muka dia yg bajet muda tu.... so aku pun senyap jer laaaa.. malas aku nak layan.. just aku lepaskan kgeraman aku ni kat member2 aku yg smmgnya muda2 lgi... selamat geng2 aku yg cantek2 belaka ni myokong aku dri blkg..... so cter ni pun aku dah simpan dlm bku lame...
tapi td kjadian yg sama berlaku lgi... eeeeeeeee geramnyaaaaaa... x de perasaan bersalah lgsung owg tua ni... selamberrrr jerrrrr mgalihkan kdudukan payung tu... x salah pun tpi gaya mmg x hormatkan owg sekeliling lgsung...... aku geram aku dan sang kura2 dr pohon sakura duk kat meja lain.. myampah sungguh aku tgk geng2 owg tua ni...
hope aku x nak dahhhhhh jumpeeeeeee diaowg lgi...
gi jer mkn kat kolej sbelah tempat ko tuu...
sibukkk jer....
membuatkan daku x de selera nak makan...
amboi...amboi...amboi...

2 comments:

Nur atikah bt Sebaik said...

iskh!!
ak pown nek geram gok..
cape owg tua yg xcedau diri tu?

ni lah faktor2 yg sbbkan celcom bwk rihanna dtg malaysia..

wat charity kt owg m'sia..
bg payung stp sorg..
xmo2 gado2 erk..

norazah aziz said...

kamo nak thu sape kamo g tanyer si laser azwan ali.. hi..hi..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin