Thursday, February 19, 2009

balik kampung...

:Onion43:esok aku x gi LAB so aku mrancang utk balik rumah... pn ibu sruh aku blik ngan en ayah.. so balik ptg laa coz en ayah ada meeting kat kuantan... ngeh..ngeh.. jimat wit tambang aku.. awal2 lgi aku dah sruh pn ibu masak sedap2.. lama daku x mkn sedap2 ni.. mesti pn ibu ckp aku kurus nnt.. wa..wa.. perasan sgguh.. aku krus time kat plkn jer.. ngeeeeee.. kalo pn ibu kate aku kurus maknenya pn ibu rabun warna.. he..he.. so aku mmg x sabar nak blik.. balik pun ngan satu tekad... aku nak uruskan pasal praktikal aku ni... praktikal kat office ayah sdiri jer.. x yah la daku skema sgt.. wa..wa.. niat x baek sgguh aku ni... and the conclusion is aku masih x sihat... hu..hu..

3 comments:

Nur atikah bt Sebaik said...

hahahaha..bth kat madam ko xnk p laBBBB..
bia madam babab ko..
nk balik jmp ibu ke abg kat MUAR tu?

cepat2 baik yer

norazah aziz said...

no lahhh..
just blik tmeloh jew..
hu..hu..

Asrol Budi said...

???

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin