Sunday, February 8, 2009

hati yang tak tenang..

pergaduhan tercetus kembali ngan en sincan:White32:.. huhh.. puncanyer x de laa big sgt.. just aku membuat dia terasa hati jer.. even aku thu salah aku..:Onion12:.. rasa bersalah giler2 skrg.. just aku mintak maaf jer.. tpi rasa mcm bersalah lgi.. en sincan pun just mlzzz nak igt pe dah yg akuu wat kat die... hu..hu.. :White34:.. lgpun skrg aku ngan en sincan dah lame x gaduh besar.. tpi aku rasa en sincan mlsss dah nak layan benda2 gni wlaupun aku thu hati dia terasaaa..:Onion42:.. sekarang aku rasa bersalah sgt2.. :White21:.. pe aku nak wat kat dia.. wlaupun aku dah minta maaf dut aku rasa mcm x ckup lgi.. nak jumpe pun dah laa jauh.. huhhh...:Onion57:.. yang pasti aku mmg rinduuuu dieee sangat2.. dan aku mmggggg sayang dia sangat2..:White25:

1 comment:

Nur atikah bt Sebaik said...

asam garam umah tangge..
bese lorr tue..
smile lorr..
lelame okey la tu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin